UMP rangkul anugerah di London - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PEKAN- Lima penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengharumkan nama universiti tersebut melalui kecemerlangan dalam penyelidikan di Pameran Penyelidikan British Invention Show 2017, Sabtu lalu.