UMP hasilkan penyelidikan inovasi berimpak tinggi - Mohd. Shariza, Abdullah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PENCAPAIAN Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam menghasilkan penyelidikan dan inovasi berimpak tinggi terus meningkat apabila meraih pelbagai kejayaan di dalam negara serta peringkat antarabangsa.