Pensyarah UMP menang anugerah inovasi 2017 - Mohd Rafi, Mamat (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)

(untitled)
Kegigihan seorang pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalankan penyelidikan dan pembangunan (R&D) selama 12 tahun mengenai potensi tandan sawit berbaloi apabila beliau dipilih menerima Anugerah Inovasi Negara 2017 (AIN2017).