UMP, IIM bergabung bina budaya integriti - Mohd. Shariza, Abdullah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) menerusi Pusat Integriti dan Tadbir Urus Korporat Fakulti Pengurusan Industri (FGIC) bekerjasama dengan Institut Integriti Malaysia (IIM) dengan menganjurkan program-program kesedaran bagi membina budaya integriti dalam kalangan masyarakat.