Jelajah Kembara Waqaf Merdeka UMP - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
SAMBUTAN Hari Kebangsaan peringkat Universiti Malaysia Pahang (UMP) tahun ini mencatat kelainan apabila 15 kakitangannya menyertai konvoi bermotosikal Jelajah Kembara Waqaf Merdeka dalam usaha merakamkan kembali sejarah kemerdekaan negara.