ECRL lonjak kemakmuran - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
Pelaksanaan projek Laluan Rel Pantai Timur (ECRL) bakal memberi ruang baharu dan lonjakan kepada kemakmuran di Pantai Timur serta kekuatan ekonomi yang perlu digunakan oleh segenap lapisan masyarakat khususnya di negeri terlibat.