Pelajar UMP terpilih dalam ASEAN Youth Summer Camp di China - Yong, Ying Mei (2017)
Tiga mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya dipilih mengikuti ASEAN Summer Camp Program di Guizhou Minzu University, China selama dua minggu bermula 27 Julai hingga 9 Ogos baru-baru ini.