Google Scholar mudahnya menggunakannya - Mohd Ariffin, Abdul Aziz (Perpustakaan UMP, 2016)
Pernahkah anda menjumpai artikel tanpa nama pengarang dalam pencarian di internet? Artikel seperti ini tidak sesuai untuk rujukan kerana artikel tersebut bukan dalam kategori scholar atau artikel ilmiah. Oleh itu, anda boleh menggunakan kemudahan Google Scholar.