Pemangku Raja Pahang lancar pembinaan Kolej Kediaman Mawaddah UMP - UMP, PNC (2017)
Kebawah Duli Yang Maha Mulia Pemangku Raja Pahang, Tengku Mahkota Tengku Abdullah Al-Haj Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah yang merupakan Canselor UMP dan Kebawah Duli Yang Teramat Mulia Tengku Puan Pahang hari ini berangkat menyempurnakan Majlis Pelancaran Pembinaan Kolej Kediaman Mawaddah dan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri yang berlangsung di Dataran Pusat Aktiviti Pelajar, Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Pekan. Hadir sama dalam majlis, Pengerusi Lembaga Pengarah UMP, Dato Sri Mohd. Hilmey Mohd Taib dan Naib Canselor UMP, Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim.