Program Jejak Asnaf BPA bersama komuniti Kampung Langgar Pekan - Nurull Syamimi, Ahmad Abzan (2017)
Bahagian Pengurusan Akademik (BPA) menganjurkan program Jejak Asnaf sempena menyambut Bulan Ramadhan kali ini dengan menyumbang barang keperluan harian dan wang tunai kepada lapan buah keluarga dan seorang kanak-kanak kelainan upaya (OKU) di Kampung Langgar, Pekan Pahang. Program mendapat kerjasama daripada Jawatankuasa Kemajuan & Keselamatan Kampung (JKKK) berkenaan.