Azharishah olahragawan UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Kuantan: Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli Mohammad Azharishah Satar dinobat Olahragawan pada Majlis Malam Penghargaan Sukan UMP di Dewan Astaka UMP Gambang, baru-baru ini.