Alumni bantu 96 keluarga asnaf dalam Ziarah Prihatin Ramadan - Nur Hazirah Huda, Mohd Harun (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Seramai 96 keluarga asnaf berjaya dibantu dalam program Ziarah Prihatin yang dijalankan Persatuan Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama I-Bantu, Hidayah Centre Pahang dan alumni Program MBA daripada Fakulti Pengurusan Industri (FIM).