50 sertai Kem Motivasi dan Klinik Badminton Bersama Dato’ Razif Sidek - Nor Fadzillah, Zulkipli (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang berguru bersama jaguh badminton negara iaitu Dato’ Mohamad Razif Dato’ Haji Mohd Sidek dalam penganjuran Kem Motivasi dan Klinik Badminton `The Route to be World Champion’ anjuran Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP di Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang pada 25 Mei 2016 yang lalu.