Penerbit UMP anjur Bengkel SPSS - Shalfarina, Shahriman (2017)
Bengkel Statistical Package for the Social Science (SPSS) Introductory Course anjuran Penerbit UMP berjaya menarik kehadiran lebih 20 peserta pelajar pasca siswazah daripada sekitar daerah ini.