CERRM dan Yamaguchi University tingkat penyelidikan Geoteknik - Mohd Irwan, Musa; Ahmad Amirul Faiz, Ahmad Tajudin (2017)
Pusat Penyelidikan & Pengurusan Sumber Alam (CERRM) dan Yamaguchi University Jepun terus mempergiat hubungan kerjasama pengantarabangsaan universiti hasil kunjungan delegasi UMP yang diketuai oleh Pengarah CERRM, Dr. Muzamir Hasan ke universiti tersebut baru-baru ini.