Inovasi PPRN tingkatkan produktiviti IKS - Norhidayah, Mohamad (2017)
Program Siri Jelajah Public- Private Research Network (PPRN) 2017 @ Pahang berjaya menarik penyertaan industri untuk meningkatkan inovasi dalam menangani permasalahan teknologi atau teknikal dalam pengeluaran produk, proses dan perkhidmatan yang dalam masa yang sama menggalakkan penyertaan ahli akademik melaksanakan penyelidikan berasaskan permintaan (demand driven).