UMP dan MAPUM anjur kursus jana pendapatan kolej kediaman - Zahiruddin, Mohd Zain (2017)
Bahagian Perumahan & Kemudahan Pelajar (BPKP) dari Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEP) menganjurkan Kursus Penjanaan Kewangan Kolej Kediaman dengan kerjasama Majlis Perumahan Universiti - Universiti Malaysia (MAPUM) yang th berlangsung di Arabian Bay Bukit Gambang Resort, Kuantan.