Kursus DOE With Minitab tarik minat peserta - Shalfarina, Shahriman (2017)
Penyampaian yang jelas serta pemberian contoh yang padat, berjaya meningkatkan kefahaman kira-kira 25 peserta kursus Design of Eksperiment (DOE) With Minitab yang dianjurkan oleh Penerbit UMP baru-baru ini.