Aliran bendalir dan kejuruteraan kimia menjadi fokus Persidangan FluidsChE 2017 - Jolius, Gimbun (2017)
Seramai 150 peserta hadir dalam persidangan ‘International Conference of Fluids and Chemical Engineering 2017 (FluidsChE 2017) kali ke-2 bagi berkongsi pengetahuan dan kepakaran dalam bidang aliran bendalir dan kejuruteraan kimia anjuran Pusat Kecemerlangan Penyelidikan Aliran Bendalir Termaju (CARIFF) Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung di TH Hotel, Kota Kinabalu Sabah baru-baru ini.