UMP laksana OJS pertingkat sistem pengurusan jurnal - Shalfarina, Shahriman (2016)
Penerbit UMP dan Pusat Sitasi Malaysia (PSM) bekerjasama menganjurkan satu bengkel taklimat Penggunaan dan Pengendalian Open Journal System (OJS), baru-baru ini.