Program Trans U elemen menuju kegemilangan UMP - Mohd. Ruzaini, Hashim (2015)
Kuantan, 30 Oktober – Lebih 50 orang staf UMP menyertai Program ‘Transformation for You and UMP’ (Trans U) anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan di Cheringin Hills Janda baik baru-baru ini. Menggunakan motto ‘Menyayangi UMP seperti menyayangi diri sendiri’ program dikendalikan penceramah bertauliah dan berpengalaman luas dalam menerapkan konsep kerja secara berpasukan serta memupuk daya kepimpinan dan komunikasi berkesan.