Penerbit UMP lancar buku software testing - Shalfarina, Shahriman (2015)
Kuantan, 28 Mei- Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan buku tulisan Dekan Penyelidikan Jabatan Penyelidikan dan Inovasi (PNI) pada Siri Syarahan Umum Profesor, di sini, barru-baru ini.