Sambutan hari sukan galak warga UMP amalkan gaya hidup sihat - Azazi, Mamat (2015)
Pekan, 10 Oktober- Pusat Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan ‘UMP Pekan Sports Day 2015’ (UPSD 2015) bersempena sambutan Hari Sukan Negara 2015 yang disambut seluruh negara baru-baru ini. Hadir memeriahkan sambutan, Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar & Alumni), Profesor Dato’ Dr. Yuserrie Zainuddin dan Ketua Pusat Sukan, Mohd. Aznorizamin Ismail yang turut bersama-sama pelajar UMP menyertai Senamrobik Perdana UMP Pekan.