Projek Kilauan Mutiara UMP bantu Sekolah Kluster Kecemerlangan - Asraf, Ahmad (2015)
Temerloh, 17 September – Hubungan baik menerusi Inisiatif Sekolah Kluster Kecemerlangan dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus diperkasa melalui pelaksanaan Projek Kilauan Mutiara kelolaan Jabatan Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa dengan kerjasama membabitkan tenaga fasilitator mahasiswa Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Sekolah Kebangsaan (SK) Bandar Temerloh dekat sini.