UMP, UTM anjur pertandingan 3 minutes thesis 2015 - Ahmad Ziad, Sulaiman (2015)
Kuala Lumpur, 12 Mei – Institut Pengajian Siswazah Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui bersama Sekolah Pengajian Siswazah (SPS), Universiti Teknologi Malaysia (UTM) menganjurkan pertandingan “Malaysia 3 Minutes Thesis (3MT)” yang berlangsung di Anjung Menara Razak, Kampus Bandar UTM Kuala Lumpur baru-baru ini.