UMP, ECERDC bangunkan Medan Ikan Bakar dan Pusat Pemprosesan Hasil Laut - Zainal, Bahari (2015)
Kuantan, 26 Ogos- Program empower ECER Mahkota yang diusahakan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama UMP Advanced Education (UAE) terus berkembang dan maju ke hadapan apabila terus mendapat kepercayaan daripada Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dalam membangunkan satu pembinaan Kompleks Medan Ikan Bakar dan Pusat Pemprosesan Hasil Laut di Kuala Pahang.