Program teknologi kejuruteraan (pengurusan infrastruktur) bakal diiktiraf antarabangsa - Nurhidayah, Azmy (2015)
Kuantan, 7 Ogos- Panel Penilai Luar dari Purdue Polytechnic Institute, Profesor Dr. Robert F. Cox berpuashati dan memberikan maklumbalas positif terhadap penilaian Program Teknologi Kejuruteraan (Pengurusan Infrastruktur) sempena lawatan beliau di Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini.