FTeK berjaya anjur persidangan ETIC - Mohd Akmal, Azhar (2015)
Kuta, Bali, 24 Ogos – Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK) Universiti Malaysia Pahang berjaya menganjurkan persidangan Engineering Technology International Conference (ETIC 2015) buat julung-julung kalinya di Hotel Wina Holiday Villa, Kuta, Bali, Indonesia baru-baru ini.