UMP anjur dialog berkaitan Perundangan Amalan Sihir - UMP, PNC (2015)
Bagi slot pertama bertajuk `Amalan Sihir dari Sudut Perundangan’ telah dibincangkan tiga panel yang terdiri daripada Pengarah Pusat Islam dan Pembangunan Insan, Dr. Mahyuddin Ismail, Ketua Penolong Pengarah (Kanan) Bahagian Perubatan Tradisional dan Komplementari, Kementerian Kesihatan Malaysia, Dr. Aidatul Azura Abd Rani dan Presiden Persatuan Peguam Syarie Malaysia, Tuan Musa Awang.