FTeK anjur Bengkel Penyelenggaraan Enjin Bot bantu nelayan - Nurul Nadia, Nor Hamran; Wan Nur A’in, Mohd Kamal Ibrahim; Norhidayatul , Akmal Azahar (2015)
Kuala Pahang, 14 Mac – Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK) menganjurkan “Bengkel Perkhidmatan Servis Enjin Bot Nelayan” sebagai usaha membantu nelayan meningkatkan kemahiran dalam menyelenggara enjin bot mereka.