Penerbit dan FKM anjur Bengkel Penilaian Jurnal Scopus UMP - Shalfarina, Shahriman (2015)
Kuantan, 11 Ogos- Sebanyak 100 kertas artikel berjaya dinilai oleh editorial International Journal of Automotive and Mechanical Engineering (IJAME) dan Journal of Mechanical Engineering and Sciences (JMES) dalam Bengkel Penilaian Jurnal SCOPUS UMP, di sini, baru-baruini.