FTeK anjur pertandingan Robot LEGO pupuk minat pelajar sekolah - Abdul Manap, Sulastri; Mohd. Azlan, Sayuti; Mohd. Norman, Nizam Mansor; Mohammad Firdaus, Rosli (2015)
Kuantan, 8 Mac - Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK) dengan kerjasama Techtronic Learning Centre dan Sasbadi telah menganjurkan Pertandingan Robot LEGO Peringkat Sekolah Daerah Kuantan dan Pekan yang berlangsung di Astaka baru-baru ini bagi memupuk minat para pelajar dalam bidang teknologi robotik.