Mahasiswa In-Smartive bantu pelajar sekolah Jengka - Asraf, Ahmad; Nor ‘Aisyatul Sakinah, Baharudin (2015)
Bandar Tun Abdul Razak Jengka, 22 Mac – Seramai 29 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab In-Smartive telah menjalankan Projek Kilauan Mutiara selama tiga hari yang melibatkan 75 pelajar Sekolah Kebangsaan (SK) LKTP Jengka 5 baru-baru ini. Program mendapat sokongan Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA).