60 peserta kayuhan berbasikal berkunjung ke UMP Pekan - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2015)
Pekan, 30 Mac- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan seramai 60 pelajar daripada SMK Tengku Abdullah Pekan dan warga kerja Perpustakaan Awam Daerah (PAD) Pekan yang hadir dengan berbasikal yang berkayuh sejauh 20 km dari PAD Pekan menuju ke kampus UMP Pekan. Hadir menyambut ketibaan rombongan adalah Ketua Pustakawan UMP, Haji Ruslan Che Pee bersama staf Perpustakaan UMP.