Seminar menjejak personaliti tingkat penampilan staf - Norhayati, Ismail (2015)
Kuantan, 22 Mei- Seramai 68 orang peserta yang terdiri daripada staf Setiausaha Pejabat dan Pembantu Tadbir hadir dalam Seminar Menjejak Personaliti, Mencetus Inspirasi anjuran Persatuan Setiausaha Universiti Malaysia Pahang (SRIKANDI) dengan kerjasama Bahagian Latihan Pembangunan Kompetensi (BLPK) di Hotel Vistana Kuantan baru-baru ini.