Perpustakaan UMP jadi tumpuan pamer Legasi Kepimpinan - Iswan Akim, Ismail (2016)
Pameran Legasi Kepimpinan: Tun Abdul Razak dan Datuk Seri Najib Tun Razak yang dipamerkan di Perpustakaan UMP Pekan sejak 10 Mac lalu terus dikunjungi tetamu dan pelawat yang tidak melepaskan peluang menyaksikan koleksi gambar terbaik hasil kerjasama pihak Perpustakaan The New Straits Times (NSTP) sempena perasmian nama Bangunan Canseleri Tun Abdul Razak (CanSTAR) pada 24 Februari 2016 yang lalu.