UMP dan INSTEP bakal berkolaborasi tawar program kejuruteraan kimia - Chin, S. Y. (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini mengadakan lawatan ke Institut Teknologi Petroleum PETRONAS (INSTEP) bagi mengukuhkan hubungan baik serta membincangkan mengenai penawaran program pembelajaran sepanjang hayat yang dikenalpasti sebagai salah satu bidang kolaborasi yang berpotensi.