International Conference on Software Engineering Computer Systems 2013 - UMP, FSKKP (Faculty of Computer Systems and Software Engineering, 2013)
Kuantan, 22 Ogos - Fakulti Sistem Komputer dan Kejuruteraan Perisian (FSKKP) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Persidangan Antarabangsa Kejuruteraan Perisian dan Sistem Komputer (ICSECS) untuk kali ketiga yang berlangsung baru-baru ini di Dewan Astaka UMP ini.