Kongsi amalan terbaik dengan pemenang AAN - Noor Syahidah, Sabran (2016)
Perkongsian pengalaman amalan terbaik dalam pengajaran dan pembelajaran yang disampaikan pemenang Anugerah Akademik Negara (AAN), Profesor Madya Ir. Hayati Abdullah begitu menarik perhatian peserta program untuk mengetahui kaedah penyampaian yang bertenaga dan berinformasi kepada pelajar.