MATDUM bakal terbit buku kompilasi kes tatatertib - Shalfarina, Shahriman (2016)
Majlis Tatatertib dan Disiplin Pelajar Universiti Malaysia (MATDUM) bakal menerbitkan Buku Kompilasi Kes Tatatertib dan Disiplin Pelajar Universiti Awam pada Jun ini.