Penjenamaan pentadbir sebagai pengurus UMP - Suhana, Mohd Nor (2017)
Dengan penjenamaan nama Pentadbir bagi kalangan pegawai bergred N41 hingga N54 kepada nama Pengurus bakal melonjakkan pencapaian tahap daya saing, kepimpinan dan inovasi barisan pengurus dalam merealisasikan hasrat Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi universiti teknologi terunggul.