Perkongsian kepakaran UMP bersama UniKL - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Seramai 14 orang staf Universiti Kuala Lumpur (UniKL) mengadakan lawatan ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi menanda aras perlaksanaan sistem akademik dan pembangunan mahasiswa universiti. Delegasi ini disambut oleh Pengarah Pusat Sumber Pengajaran & e-Pembelajaran (CiReL), Dr. Adzhar Kamaludin diiringi Pengarah Pusat Teknologi Maklumat & Komunikasi, Roslan Awang Abdul Rahman dan Timbalan Pendaftar, Bahagian Pengurusan Akademik, Arman A. Rahim di Bangunan Canseleri Tun Abdul Razak baru-baru ini. Pihak UniKL diketuai oleh Pengurus Besar, Bahagian Pengurusan Akademik, Asháriah Badarudin.