Alumni UMP Zon Utara bertemu perkukuh hubungan - Halizan, Mohmood (2016)
Hasil kejayaan program Alumni Outreach Roadshow yang dijalankan baru-baru ini di Kuantan, program anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) dengan kerjasama Persatuan Graduan Alumni UMP diteruskan ke Pulau Pinang sebagai destinasi kedua bagi usaha mengumpulkan alumni-alumni UMP memandangkan ianya merupakan lokasi tumpuan alumni.