Pencapaian UMP 2013 Sempena Majlis Amanat Naib Canselor 2014 - Pejabat, Naib Canselor UMP (Universiti Malaysia Pahang, 2014)
Laporan analisa pencapaian UMP 2013 Sempena Majlis Amanat Naib Canselor 2014