Guru Bahasa Jepun UMP diiktiraf - Muhammad Azli, Shukri (2016)
Guru Bahasa Jepun Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK) iaitu Mohd Iszuani Mohd Hassan dilantik sebagai Panel Pemikir dan Pakar Rujuk Pendidikan Bahasa Antarabangsa (Jepun) oleh syarikat ISMA Holidays Sdn Bhd (ISMA), sebuah syarikat pelancongan di bawah Dewan Perniagaan dan Perindustrian Iskandar Malaysia (DPPIM).