Kolokium PPTI bincang tentang Infografik - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Lebih 50 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengikuti Program Kolokium Pentadbir Siri 1/2016 anjuran Persatuan Pegawai Tadbir dan Ikhtisas (PPTI) bagi meningkatkan pemahaman mengenai penggunaan Infografik yang menjadi trend dalam penyampaian maklumat.