UMP meterai MOU dengan Selahuddin Eyyubi Universitesi (SEU) - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mendapat perhatian dunia apabila memeterai memorandum Persefahaman (MoU) dengan Selahuddin Eyyubi Universitesi (SEU), Turki baru-baru ini.