Kursus KTP Kindy bantu pengasuh tingkat kemahiran Bahasa Inggeris - Noor Azlinda, Zainal Abidin (2016)
Seramai 30 pengasuh taska sekitar Pahang menghadiri Kursus Komunikasi Bahasa Inggeris Program Pemindahan Ilmu (KTP Kindy) anjuran Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangung di Dewan Tun Teja 1, UMP Gambang baru-baru ini.