UMP perkenal EAP bantu staf bangunkan budaya cemerlang - Muhamad Tasyrif, Ghazali (2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan Program Bantuan Dan Sokongan Staf yang dikenali sebagai Employees Assistance Program (EAP) dalam usaha membangunkan satu budaya cemerlang (a culture of excellence) dalam segala aspek termasuklah mengamalkan gaya hidup sihat, kesedaran dan pematuhan yang tinggi kepada peraturan dan amalan kehidupan lestari.