10 pelajar bukan Cina cemerlang ujian kefasihan Bahasa Mandarin peringkat antarabangsa - Norhidayah, Mohamad (2016)
Seramai 10 orang pelajar bukan Cina dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) cemerlang dalam ujian kefasihan Bahasa Mandarin pada peringkat antarabangsa dalam keputusan yang diumumkan baru-baru ini.